Dutch Reflection / Ladderback

Reeds 148 jaar maakt Merkelbach de oorspronkelijke, typische stijlmeubelen waarmee zij nog altijd toonaangevend is. Voor hen die de ware lijnen van stijl en vormgeving waarderen, zijn deze samengevat in de DUTCH REFLECTION-lijn.

Een unieke klassieke meubellijn wordt u gepresenteerd, waarin zich het verleden met al haar warme charme weerspiegelt, passend in elk hedendaags interieur . Een meubel oorspronkelijk en gracieus van stijl, dat een karakter uitstraalt en dat generaties lang blijft boeien. Door de innemende vormgeving van weleer en de ambachtelijke degelijkheid geeft de DUTCH REFLECTION een extra dimensie aan het interieur.

Er wordt uitsluitend massief hout gebruikt en bij de verwerking houden wij op verantwoorde wijze rekening met de grote variëteit  in structuur en kleur van het hout. Het oppervlak, met kleine oneffenheden, lichte beschadigingen en slijtvlakken geeft het meubel een traditioneel uiterlijk. De DUTCH REFLECTION-lijn wordt afgewerkt in de alom bekende wasbeitstinten en de warme oud-Engelse kleur. Met onze natuurbeitsen en de handwash methode geven wij aan het hout een dieptewerking en een kleureffect dat de houtstructuur een bijzondere uitstraling geeft.

In ons gastvrij Lieshout laten wij u graag zien waar wij trots op zijn.

U bent uitgenodigd.